Koffieklets van HAV-West op zondag 10 december 2023:

Op zondag 10 december 2023 hadden we weer na een geslaagd rittenseizoen een bijeenkomst  in de ontvangstruimte van het potplantenbedrijf van het gastvrije echtpaar van der Velden in Delfgauw. De opkomst was hoog.

De stemming zat er al snel goed in onder het genot van koffie, thee met koek.

Onze districtscommissaris Leo Koolhaas heette ons hartelijk welkom en memoreerde nog kort het afgelopen rittenseizoen. We mogen spreken van een aantal geslaagde ritten. Er wordt al weer hard gewerkt aan de organisatie van de volgende ritten in het komende jaar.

 

Mieke Koolhaas en Anneke van Winden hadden voor een 20 geïnteresseerde dames, die zich tevoren hadden opgegeven een workshop voorbereid om een mooi kerststuk samen te stellen met behulp van

diverse takken en amaryllissen, o.a. ter beschikking gesteld door de fam. Van der Lip. Voor iedereen was er een ronde adventskrans met een stuk oase en takken Nobilis, Taxus, Skimmia, Coniferen Eucalyptus groen, kleine kerstballen en andere versieringen. 

Er namen niet minder dan 25 dames hieraan deel. Het was weer een grandioos succes.

 

Na afloop werd er onder het genot van een drankje nog geruime tijd gezellig verder nagepraat over het afgelopen seizoen en vooruit gekeken naar het komende rittenseizoen. De aanwezigen konden tevens genieten van een collage van een aantal films van oude jaarevenementen op het projectiescherm .

We bedanken weer de familie van der Velden voor de geboden gastvrijheid en we mogen terugzien op een geslaagde bijeenkomst.

We kijken weer uit naar de volgende koffieklets in januari a.s. met een verloting.

Met vriendelijke groeten,

Foto’s en tekst: Peter en Leonie Kuijvenhoven