De HAV

Meest recente verslagen

Categorieën

Aankomende evenementen

De Historische Automobiel Vereniging Nederland (De HAV) is opgericht op 31 augustus 1964 te Rijswijk (ZH) en is op dit moment één van de grootste verenigingen die zich bezighoudt met het behoud van het mobiel erfgoed in Nederland.

Het belangrijkste doel van onze vereniging is het bevorderen, het in stand houden, het verzamelen en het restaureren van automobielen, vrachtwagens, motorvoertuigen en toebehoren die uit het oogpunt van historische zeldzaamheid van belang zijn te worden bewaard. De HAV kent op geen enkele wijze een commercieel oogmerk en wil met name ook een bijdrage leveren aan het plezier dat alle liefhebbers in Nederland hebben aan het rijden, restaureren en bezitten van een oldtimer.

Op dit moment telt De HAV ruim 1100 leden en gezamenlijk zijn zij de eigenaar van: 3800 personenauto’s, 350 vrachtwagens en bussen, 147 motoren/scooters, 28 bromfietsen/hulpmotoren, 5 tractoren en 12 diversen (brandspuit/aanhangwagen e.d.)

De HAV is lid van de vriendenclub van de KNAC. De HAV is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Den Haag onder nr. V 40408621. Alle leden van de HAV kunnen gebruik maken van de collectieve aansprakelijkheidsverzekering. De voorwaarden daarvan zijn op te vragen bij de secretaris van de HAV.

*** Al het beeldmateriaal op deze site mag zonder voorafgaande toestemming gebruikt worden door de HAV. Echter niet voor commerciële doeleinden. ***

 

 

INTERCLASSICS MAASTRICHT 12 t/m 15 januari 2023

Beste leden Hav,

Tot onze spijt is de INTERCLASSICS in het MECC te Maastricht verplaatst naar 12 t/m 15 januari 2023

Wederom zal de Hav weer vertegenwoordigd zijn evenals 2019.

Deze maal hebben we een ruime stand van ca. 80 m2 waar plaats is om oldtimers van onze leden uit Zuid-Nederland te presenteren.

Evenals de succesvolle beurs AUTOTRON Classics te Rosmalen gehouden in november 2021 willen we in het Mecc een beeld van oldtimers door de jaren heen plaatsen.

Als toonaangevende autoclub mogen we ons naast op de weg, ook op beurzen best laten zien. (Behoud van cultureel technisch erfgoed)

Graag nodig ik u nu al uit om na te denken over een plaatsing van uw voertuig op de Hav stand in het Mecc.

Sponsors van De HAV

klassiek & techniek

batist-hobbykassen Schotte BV

zta-expertise erclassics