Koffieklets van HAV-West op zondag 11 februari 2024:

Na de geslaagde nieuwjaarsbijeenkomst in januari werd de tweede koffieklets van HAV-West op zondag 11 februari 2024 gehouden in de ontvangstruimte van het potplantenbedrijf van de gastvrije familie van der Velden in Delfgauw. De opkomst was wederom hoog.

Op het projectiescherm werd een compilatie van foto’s van de diverse ritten van de afgelopen jaren vertoond. Bas de Bont kwam vanuit Delfgauw op de NSU Quickly F bromfiets uit 1963.

Arie van der Burg heette ons van harte welkom. Onze districtscoördinator Leo Koolhaas moest namelijk verstek laten gaan. We kijken alweer vooruit naar het komende rittenseizoen. Het wordt een afwisselend programma.

Onder het genot van een drankje werd er nog geruime tijd gezellig en geanimeerd verder nagepraat en vooruit gekeken naar het komende rittenseizoen. Fina van der Lip verraste ons met een tekening van het boerenleven, waarop in totaal 33 spreekwoorden en gezegdes verborgen waren. Hier werd fanatiek op gepuzzeld.

We kijken weer uit naar de openingsrit in het nieuwe seizoen op zondag 24 maart a.s. Deze rit wordt georganiseerd door Leo en Annelies Nootenboom en start en eindigt bij het Piet Vink wijkcentrum in Den Haag-Ypenburg, Laan van Hoornwijk 260, 2497 ED Den Haag. We rijden dan met een aantal wijkbewoners voor de pauze naar Waddinxveen naar de oldtimerverzameling van Henk Bakker.

Wij willen de familie van der Velden wederom bedanken voor hun gastvrijheid. Mede dankzij de gastvrijheid is deze bijeenkomst prima verlopen.

Tekst en foto’s: Peter en Leonie Kuijvenhoven