Nieuwjaarsbijeenkomst  HAV-West, zondag 14 januari 2024 met een loterij met uiteenlopende prijzen.

District West van de HAV hield op zondag 14 januari 2024 een Nieuwjaarskoffieklets met een verloting met diverse en uiteenlopende prijzen en prijsjes. Dit was de eerste bijeenkomst van HAV-West in 2024. De locatie was bij het potplantenbedrijf van Freek van der Velden in Delfgauw, waar we wederom hartelijk en gastvrij werden ontvangen. De opkomst was groot. Op het projectiescherm werd een compilatie van foto’s van diverse ritten van de afgelopen jaren vertoond.

Onder het genot van een kop koffie of thee werden ondertussen uiteraard ook de Nieuwjaarswensen onderling uitgewisseld.

Onze districtcoördinator Leo Koolhaas was afwezig. Arie van der Burg heette ons allemaal welkom en memoreerde enkele hoogtepunten van het rittenseizoen in het afgelopen jaar. HAV-West is een bloeiende regio met veelal relatief veel deelnemers per rit en veel onderlinge saamhorigheid en gezelligheid. Er hebben ook het afgelopen jaar enkele nieuwe leden zich aangemeld. w.o. Bas de Bont. Hij had in november zijn NSU RO80 auto (met wankelmotor) uit 1972 meegenomen. Nu was hij

op een NSU Quickly F bromfiets uit 1963 gekomen.

 

Het bestuur spant zich in om weer een gevarieerd rittenprogramma voor het komende seizoen samen te stellen.
Traditiegetrouw wordt op de Nieuwjaarskoffieklets een loterij gehouden met diverse artikelen, die door de leden zijn meegenomen en ingebracht. Door de verkoop van loten kan dan de clubkas enigszins worden aangevuld en kan er weer o.a. koffie en thee tijdens de clubbijeenkomsten worden geschonken. Deze (Nieuwjaars-)loterij werd gehouden met een aantal artikelen en boeken. Ook twee grote Kornoelje planten voor in de tuin. Alle prijzen lagen op tafels uitgestald. Traditiegetrouw was er weer erwtensoep en kippensoep. Voor de liefhebbers was er een glaasje advocaat met slagroom.

Na de verloting en de prijsuitreiking hebben we deze nieuwjaarsbijeenkomst nog met een drankje afgesloten en getoost op het komende rittenseizoen. De sfeer op deze dag was weer prima en er werd veel gepraat en gelachen.

Wij willen de familie van der Velden wederom bedanken voor hun gastvrijheid.

Mede dankzij de gastvrijheid is deze bijeenkomst prima verlopen.

Foto’s en tekst: Peter en Leonie Kuijvenhoven