Laden Evenementen

Hemelvaartsdag, een rit vanuit Frederiksoord. Het centrum van het werelderfgoed de Koloniën van Weldadigheid. We starten en eindigen deze rit zoals gebruikelijk bij het museum de Proefkolonie. 

Frederiksoord ligt midden tussen de natuurparken, aan de ene kant Wieden-Weerriben en aan de andere het Drenths-Friese Wold, de ritten van hieruit gaan dus altijd door fraaie en afwisselende natuur. Kleine weggetjes, geen verkeerslichten, veel bomen maar ook weidse uitzichten, het kan niet op. Ideaal om met onze auto’s van te kunnen genieten, neem gerust je vrienden mee en bezorg ze een onvergetelijke dag. Het zal een gezellige dag worden met veel mogelijkheden om elkaar weer eens te spreken en te zien. Voor sommigen is deze rit een mooie tussenstop op de route naar de Elfstedentocht.

Vanaf 10.00 uur zijn we welkom op het terras van het Grand Café bij Museum de Proefkolonie, Majoor van Swietenlaan 1-a, Frederiksoord. We kunnen de auto op de ruime parkeerplaats kwijt en 11.00 uur beginnen we aan de rit. Alle consumpties zijn voor eigen rekening. Graag aanmelden bij jaapvanriesen@kpnmail.nl  06 53833482

Deel dit verhaal, kies uw platform!

Go to Top