Dit is een bijdrage van Herma Doornekamp

West, koffieklets, 12 november 2017

Koffieklets van HAV-West op zondag 12 november 2017 met de huldiging van drie jubilarissen:

Op zondag 12 november 2017 hadden we weer na een geslaagd rittenseizoen een maandelijkse bijeenkomst van HAV-West bij het gastvrije Folâtre in Pijnacker. De opkomst was wederom hoog.

Onze districtscommissaris Koos van Winden heette ons hartelijk welkom en memoreerde nog kort het afgelopen rittenseizoen. We mogen spreken van een geslaagd rittenseizoen.

Er zijn dit jaar eigenlijk niet minder dan 7 jubilarissen. Drie daarvan waren naar Pijnacker gekomen, 3 leden zijn niet in de gelegenheid om te komen en de laatste komt in december.

Allereerst werd de heer Paul Kloppers uit Rotterdam gehuldigd voor zijn 50-jarig lidmaatschap. Hij werd vergezeld door zoon Marc en schoondochter Kim. De heer Kloppers is HAV-lid van het eerste uur nog uit de  periode  zonder regio’s. Na een aantal hartelijke woorden door dc Koos van Winden werd de bij het lidmaatschapsjubileum behorende speld door schoondochter Kim opgespeld.

De heer Wim Faasen uit Zoetermeer werd gehuldigd voor zijn 40-jarig lidmaatschap.

De heer George Koppert uit Naaldwijk werd gehuldigd voor zijn 25-jarig lidmaatschap. Hij en echtgenote Ludwien zijn een bekende verschijning binnen HAV-West en nemen regelmatig deel aan de ritten. De jaren zijn sedertdien omgevlogen, zo vertelde hij. De speld voor zijn 25-jarig lidmaatschap werd opgespeld door echtgenote Ludwien.  

De jubilarissen ontvingen  tevens uiteraard een fraai boeket bloemen.
Na de huldiging werd er nog geruime tijd onder het genot van een drankje gezellig bijgepraat. 
We kijken weer uit naar de volgende koffieklets in december a.s..

Truus Warmerdam en Anneke van Winden zullen dan voor de geïnteresseerde dames een workshop verzorgen om een aantal ludieke flessenlabels te maken. Ze lieten een paar voorbeelden zien.

Zie voor meer foto’s: http://www.de-hav.nl/west-koffieklets-12-november-2017/

Deel deze pagina op uw sociale media
Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.