Nieuwjaarsbijeenkomst  HAV-West  zondag 15 januari 2023 met een loterij met uiteenlopende prijzen.

District West van de HAV hield op zondag 15 januari 2023 een Nieuwjaarsbijeenkomst met o.a. een verloting met diverse en uiteenlopende prijzen. Dit was de eerste bijeenkomst van HAV-West in 2023 en de eerste nieuwjaarsbijeenkomst sedert 2020 in verband met de corona-maatregelen. De locatie was bij het potplantenbedrijf van Freek van der Velden in Delfgauw, waar we wederom vriendelijk en gastvrij werden ontvangen. De opkomst was weer erg groot. Op het projectiescherm werd een compilatie van foto’s van diverse ritten van de afgelopen jaren vertoond.

Onder het genot van een kop koffie werden ondertussen uiteraard ook de Nieuwjaarswensen onderling uitgewisseld.

Onze district coördinator Leo Koolhaas heette ons vervolgens allemaal welkom en memoreerde enkele hoogtepunten in het afgelopen jaar. HAV-West is een bloeiende regio met veelal relatief veel deelnemers per rit en veel onderlinge saamhorigheid en gezelligheid. Ook het afgelopen jaar hebben enkele nieuwe leden zich aangemeld.

Het bestuur is er weer in geslaagd om weer een gevarieerd rittenprogramma voor het komende seizoen samen te stellen.
Traditiegetrouw wordt op de Nieuwjaarsbijeenkomst een loterij gehouden met diverse artikelen, die door de leden zijn meegenomen en ingebracht. Door de verkoop van loten kan dan de clubkas enigszins worden aangevuld en kan er weer o.a. koffie en thee tijdens de clubbijeenkomsten worden geschonken. Deze (Nieuwjaars-)loterij werd gehouden met een flink aantal artikelen. Deze lagen allemaal op tafels uitgestald. Hieronder ook een aantal fraaie automobilia. Traditiegetrouw was er weer erwtensoep..

Na de verloting en de prijsuitreiking hebben we deze nieuwjaarsbijeenkomst nog met een drankje afgesloten en getoost op het komende rittenseizoen. De sfeer op deze dag was weer prima en er werd veel gepraat en gelachen.

Wij willen de familie van der Velden wederom bedanken voor hun gastvrijheid.

Mede dankzij de gastvrijheid is deze bijeenkomst prima verlopen.

Peter en Leonie Kuijvenhoven