West, Nieuwjaarsbijeenkomst, 12 januari 2020

Nieuwjaarsbijeenkomst  HAV-West  zondag 12 januari 2020 met loterij en oud-Hollandse spelen.

District West van de HAV hield op zondag 12 januari 2020 een Nieuwjaarsbijeenkomst met o.a. een verloting en een aantal oud-Hollandse spelen. Dit was de eerste bijeenkomst van HAV-West in 2020. De locatie was bij het potplantenbedrijf van Freek van der Velden in Delfgauw, waar we wederom vriendelijk en gastvrij werden ontvangen. De opkomst was weer erg goed. Op het projectiescherm werd een compilatie van foto’s van de diverse ritten van het afgelopen jaar vertoond.

Onder het genot van een kop koffie werden ondertussen uiteraard ook de Nieuwjaarswensen onderling uitgewisseld.

Onze DC Leo Koolhaas heette ons vervolgens allemaal welkom en memoreerde enkele hoogtepunten in het afgelopen jaar. HAV-West is een bloeiende regio met veelal relatief veel deelnemers per rit en veel onderlinge saamhorigheid en gezelligheid. Ook het afgelopen jaar hebben enkele nieuwe leden zich aangemeld. Helaas moest hij melden, dat ons lid Jan de Winter kort daarvoor was overleden. Hij was een bekende verschijning met zijn Borgward Isabella en al sedert 1987 lid. Hij had daarvoor in november 2012 de speld voor 25-jarig lidmaatschap ontvangen Hij was al geruime tijd ziek en we wensen zijn echtgenote Corrie alle sterkte toe.

Het bestuur is er weer in geslaagd om een gevarieerd rittenprogramma voor het komende seizoen samen te stellen.
Traditiegetrouw wordt op de Nieuwjaarsbijeenkomst een loterij gehouden met diverse artikelen die door de leden zijn meegenomen en ingebracht. Door de verkoop van loten kan dan de clubkas enigszins worden gespekt en kan er weer o.a. koffie en thee worden geschonken. Deze (Nieuwjaars-)loterij werd gehouden met een flink aantal artikelen. Deze lagen allemaal uitgestald. Hieronder ook een aantal fraaie automobilia. Traditiegetrouw was er weer erwtensoep en kippensoep. De loterij werd afgewisseld met een aantal oer-Hollandse spelen, zoals o.a. sjoelen. Er werd vol overgave en enthousiast gesjoeld.

Na de verloting en de prijsuitreiking hebben we deze nieuwjaarsbijeenkomst nog met een drankje afgesloten en getoost op het komende rittenseizoen. De sfeer op deze dag was weer prima en er werd veel gepraat en gelachen.

Wij willen de familie van der Velden wederom bedanken voor hun gastvrijheid en de fam. Van der Lip voor het meebrengen van de diverse attributen voor de oud Hollandse spelen.

Mede dankzij hun inzet is deze bijeenkomst prima verlopen.

Peter  Kuijvenhoven

 

 

 

 

 

West, Koffieklets, 8 december 2019
West, Koffieklets, 9 februari 2020
Door | 2020-03-01T17:39:31+01:00 12 januari 2020|District West|