West, Koffieklets, 9 februari 2020

Koffieklets van HAV-West op zondag 09 februari 2019:
De tweede koffieklets van HAV-West in 2020 werd op zondag 09 februari 2019 gehouden in de ontvangstruimte van het potplantenbedrijf van het gastvrije echtpaar van der Velden in Delfgauw. Zij kregen een fraaie orchideeënplant. De opkomst was wederom goed.

Op het projectiescherm werd een compilatie van foto’s van de diverse ritten van het afgelopen jaar vertoond.

Onze districtscommissaris Leo Koolhaas heette ons hartelijk welkom en we kijken alweer vooruit naar het komende rittenseizoen. Er wordt volgens Arie van der Burg al weer hard gewerkt aan de organisatie van het komende jaarevenement binnen de regio in dit jaar. Het lijkt een afwisselend programma te worden.

Op 19 mei 2019 heeft HAV-West medewerking verleend om een rit te organiseren mede om een crowdfunding actie te ondersteunen voor de ernstig zieke Marlika de Hoog (31), dochter van ons lid Johan de Hoog. Zij ging met rugklachten naar het ziekenhuis, maar bleek te lijden aan een agressieve vorm van Multiple Sclerose. Stamceltransplantatie kan deze ziekte stoppen, maar is niet standaard in Nederland. De grootste kans op herstel is een behandeling in Moskou. Daar is veel geld voor nodig en dit wordt niet vergoed. Haar omgeving begon een crowdfunding actie. De sponsorrit van HAV-West leverde een bedrag van ruim € 4300,00 op. Marlika is weliswaar (nog) niet volledig hersteld en nog revaliderende, maar zij wilde dolgraag omtrent haar ervaringen komen vertellen en komen bedanken. 

Zie voor meer details: https://www.vriendin.nl/persoonlijke-verhalen/marlika-ms/

Vervolgens stelde de heer Oosterlaan uit Bleiswijk zich voor als nieuw lid. Hij is in het gelukkige bezit van een Cadillac van 1978 en een Volvo van 1979 en heeft nu tijd om zich aan te sluiten bij een vereniging. Hij bedankte de aanwezigen, dat hij lid mag worden van deze gezellige club en hoopt op een prettige tijd in de toekomst.

Onder het genot van een drankje werd er nog geruime tijd gezellig verder nagepraat en vooruit gekeken naar het komende rittenseizoen.

We kijken weer uit naar de eerste rit in het nieuwe seizoen in maart a.s.

Peter Kuijvenhoven

 

 

West, Nieuwjaarsbijeenkomst, 12 januari 2020
West, Voorjaarsrit, 8 maart 2020
Door | 2020-03-03T10:52:21+01:00 9 februari 2020|District West|