West, Koffieklets, 9 december 2018

Koffieklets van HAV-West op zondag 09 december 2018 met de huldiging van een jubilaris:

Op zondag 09 december 2018 hadden we weer na een geslaagd rittenseizoen de tweede  maandelijkse koffieklets van HAV-West in de ontvangstruimte van het potplantenbedrijf van het gastvrije echtpaar van der Velden in Delfgauw. Zij kregen een bos bloemen. De opkomst was ondanks de misschien voor velen nieuwe locatie hoog.

Onze nieuwe districtscommissaris Leo Koolhaas heette ons hartelijk welkom en memoreerde nog kort het afgelopen rittenseizoen. We mogen spreken van een geslaagd rittenseizoen. Er wordt al weer hard gewerkt aan de organisatie van het komende rittenseizoen

Zoals gebruikelijk binnen HAV regio West worden er tijdens de bijeenkomst in november de jubilarissen van de regio gehuldigd. Echter waren er dit jaar twee jubilarissen binnen de regio. De eerste is wegens verblijf in het buitenland permanent verhinderd en zal de onderscheiding toegezonden krijgen. De tweede jubilaris, de heer Vos uit Krimpen a/d IJssel was in november verhinderd en was daarom nu in december naar Delfgauw gekomen.

 

De heer Vos is al 40 jaar lid van de HAV en gebruikte o.a. voor zijn verhuisbedrijf diverse typen Fords. Hij heeft o.a. in nov. 2009 zijn zojuist daarvoor gerestaureerde A-Ford verhuiswagen als rouwauto gebruikt tijdens de uitvaart van Tiel Nootenboom……….Veel oudere leden kennen hem en andersom. Jan Rodenburg wilde op de foto met hem.  Na een aantal hartelijke woorden door dc Leo Koolhaas  werd de bij het lidmaatschapsjubileum behorende speld opgespeld en hem een mooi boeket bloemen overhandigd.

 

Truus Warmerdam verzorgde voor een aantal geïnteresseerde dames een workshop om een aantal blikjes om te toveren tot ludieke “berenbewaardoosjes”, eventueel met kerstmuts. Hier werd enthousiast gebruik van gemaakt met fraaie resultaten…..

 

Onder het genot van een drankje werd er nog geruime tijd gezellig verder nagepraat over het afgelopen seizoen en vooruit gekeken naar het komende rittenseizoen. De aanwezigen konden tevens genieten van een collage van beelden op het scherm van de ritten van het afgelopen seizoen.

We kijken weer uit naar de volgende koffieklets in januari a.s. met verloting en Oudhollandse spellen.

Foto’s en tekst: Peter Kuijvenhoven

 

 

West, Koffieklets, 11 november 2018
Uit het plakboek van de Familie Alblas
Door | 2019-08-27T20:15:09+02:00 9 december 2018|District West|