West, Koffieklets, 8 december 2019

Koffieklets van HAV-West op zondag 8 december 2019:

Op zondag 8 december 2019 hadden we weer na een geslaagd rittenseizoen een bijeenkomst in de ontvangstruimte van het potplantenbedrijf van het gastvrije echtpaar van der Velden in Delfgauw. De opkomst was hoog.

Onze districtscommissaris Leo Koolhaas heette ons hartelijk welkom en memoreerde nog kort het afgelopen rittenseizoen. We mogen spreken van een geslaagd seizoen. Er wordt al weer hard gewerkt aan de organisatie van het komende rittenseizoen en het door regio West te organiseren jaarevenement. Henk Haitsma moest daarop helaas melden, dat kort tevoren Frans Burgstad plotseling op 70- jarige leeftijd was overleden, een actief lid, die  ook menig maal een rit had uitgezet.

Mieke Koolhaas en Anneke van Winden hadden voor een aantal geïnteresseerde dames een workshop voorbereid om een mooi kerststuk samen te stellen met behulp van een houten raamwerk.

De mannen konden intussen in een andere ruimte een lezing met demonstraties bijwonen van de heer Remco Lablans omtrent TSL smeermiddelen en toevoegingen.

Na afloop werd er onder het genot van een drankje nog geruime tijd gezellig verder nagepraat over het afgelopen seizoen en vooruit gekeken naar het komende rittenseizoen. De aanwezigen konden tevens genieten van een collage van beelden op het scherm van de ritten van het afgelopen seizoen.

We kijken weer uit naar de volgende koffieklets in januari a.s. met verloting en oud-Hollandse spellen.

Zie voor meer foto’s: http://www.de-hav.nl/west-koffieklets-08-december-2019/

Foto’s en tekst: Peter Kuijvenhoven

 

 

West, Koffieklets, 10 november 2019
West, Nieuwjaarsbijeenkomst, 12 januari 2020
Door | 2020-03-01T14:07:24+01:00 8 december 2019|District West|