Dit is een bijdrage van Herma Doornekamp

West, Koffieklets, 11 november 2018

Koffieklets van HAV-West op zondag 11 november 2018:

Op zondag 11 november 2018 hadden we weer na een geslaagd rittenseizoen een maandelijkse bijeenkomst van HAV-West in de ontvangstruimte van het potplantenbedrijf van het gastvrije echtpaar van der Velden in Delfgauw. De opkomst was ondanks de misschien voor velen nieuwe locatie hoog.

Onze nieuwe districtscommissaris Leo Koolhaas heette ons hartelijk welkom en memoreerde nog kort het afgelopen rittenseizoen. We mogen spreken van een geslaagd rittenseizoen.

Ook de deelname vanuit HAV-West aan het jaarlijkse HAV-jaarevenement dit jaar in het zuiden in het Brabantse kan eveneens geslaagd genoemd worden. Hij memoreerde ook de leden die ons het afgelopen jaar ontvallen zijn, w.o. de vorige districtscommissaris, Koos van Winden. Koos is daags na de rit van 14 oktober 2018 overleden. Leo vroeg om een minuut stilte voor hen.

Er werd nog geruime tijd onder het genot van een drankje gezellig verder nagepraat over het afgelopen seizoen en vooruit gekeken. Tevens konden de aanwezigen genieten van een collage van beelden op het scherm van de ritten van het afgelopen seizoen.

We kijken weer uit naar de volgende koffieklets in december a.s.

Truus Warmerdam zal dan voor de geïnteresseerde dames een workshop verzorgen om een aantal blikjes om te toveren tot ludieke “berenbewaardoosjes” te maken.

Tekst en foto’s: Peter Kuijvenhoven

 

Deel deze pagina op uw sociale media
Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.