Dit is een bijdrage van Herma Doornekamp

West, Koffieklets, 11 februari 2018

Zoals gebruikelijk werd op de tweede zondag in de maand, dus nu op zondag 11 februari 2018 weer een koffieklets gehouden bij Folâtre aan de Sportlaan 7 in Pijnacker.

Er was een goede opkomst, mede waarschijnlijk vanwege een actieve workshop voor de dames om een aantal ludieke flessenlabels te maken, verzorgd door Truus Warmerdam en Anneke van Winden. Dit was weliswaar reeds eerder voor de koffieklets in december aangekondigd, maar kon toen geen doorgang vinden.

De ritten voor het komende seizoen zijn nagenoeg allemaal ingevuld. Er ontbreekt echter nog een rit in de maand mei. Een alternatief kan voor de liefhebbers de Oldtimerdag in Zoetermeer zijn op zaterdag 19 mei 2018. Ook kan overwogen worden om op Tweede Pinksterdag, maandag 21 mei 2018, aan te haken bij de Pinksterrit van HAV-Centrum vanuit Nigtevegt aan de Utrechtse Vecht.
De oldtimerdag in Overschie is vastgesteld op zaterdag 2 juni 2018.
Hans Luijk zou onze aandacht vragen voor een Rotary Club rit vanuit Pijnacker op zaterdag 26 mei, maar was verhinderd. Op diezelfde dag hoopt de Historische Automobiel Club Cuylenborgh (HACC) 700 oldtimers in Culemborg te verzamelen i.v.m. het 700-jarig bestaan van de stad Culemborg in 2018.
Zie verder http://www.hacc.nl/oldtimerdag.html

Deze Koffieklets kon er nog een jubilaris gehuldigd worden, namelijk “onze” Jan Rodenburg uit Den Hoorn, al 40 jaar actief lid. Na een aantal hartelijke woorden door dc Koos van Winden werd de bij het lidmaatschapsjubileum behorende speld door zijn echtgenote Jopie.

We moesten helaas deze koffieklets ook afscheid nemen van Joke  Hennevanger en Jan Buis achter de bar. Zij hebben voor ons de afgelopen 7 jaar als gastvrouw en gastheer de koffie enz. geheel belangeloos verzorgd. Als blijk van waardering ontvingen beiden een fraaie orchideeënplant.

Zie voor meer foto’s: http://www.de-hav.nl/west-koffieklets-11-februari-2018

 

Foto’s en tekst: Peter Kuivenhoven
 

 

Deel deze pagina op uw sociale media
Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.