West, koffieklets, 10 februari 2019

Koffieklets van HAV-West op zondag 10 februari 2019:

Op zondag 10 februari 2019 hadden we al weer de tweede  maandelijkse bijeenkomst van HAV-West in 2019 in de ontvangstruimte van het potplantenbedrijf van het gastvrije echtpaar van der Velden in Delfgauw. Zij kregen een fraaie orchideeënplant. De opkomst was ondanks de voor een aantal leden  nieuwe locatie toch hoog.

Onze districtscommissaris Leo Koolhaas heette ons hartelijk welkom en memoreerde nog kort het rittenseizoen van het afgelopen jaar. Er wordt volgens Arie van der Burg al weer hard gewerkt aan de organisatie van het komende rittenseizoen. Het lijkt een afwisselend programma te worden.

Ook Peter Kuijvenhoven mocht een orchideeënplant in ontvangst nemen voor het vastleggen in woord en beeld van de ritten.

Ria Verhoork verzorgde voor een aantal geïnteresseerde dames een creatieve workshop om met behulp van een aantal servetten en stokjes en corsageband een aantal plantjes te imiteren. Hier werd enthousiast gebruik van gemaakt en er waren enkele fraaie resultaten…..

Dat er door sommige leden ook buitenlandse tochten worden gemaakt bewijzen niet alleen de door de fam. Warmerdam georganiseerde tochten.  Ook Harm Speelman maakt met zijn Renault Estafette tochten naar Frankrijk. Tot zijn eigen verrassing is zijn Renault vastgelegd in een typische Franse omgeving vastgelegd op een Ravensburger puzzel van 1500 stukjes……. 

Onder het genot van een drankje werd er nog geruime tijd gezellig verder nagepraat en vooruit gekeken naar het komende rittenseizoen.

We kijken weer uit naar de eerste rit in het nieuwe seizoen in maart a.s.

Foto’s en tekst: Peter Kuijvenhoven

 

 

West, Nieuwjaarsbijeenkomst, 13 januari 2019
West, Rit, 10 maart 2019
Door | 2019-08-27T20:04:35+02:00 10 februari 2019|District West|