Dit is een bijdrage van Herma Doornekamp

West, koffieklets, 10 december 2017

Koffieklets van HAV-West op zondag 10 december 2017:

Op zondag 10 december 2017 was er wederom een gezellige maandelijkse bijeenkomst van HAV-West bij het gastvrije Folâtre in Pijnacker. In zowel de ingangshal als de zaal was een fraai versierde kerstboom aanwezig.  De opkomst was hoog ondanks de minder gunstige weersomstandigheden, zoals later zou blijken. Tijdens deze koffieklets werden een aantal films van Leo Ruijgrok en een selectie van de foto’s van Peter Kuijvenhoven van de ritten en bijeenkomsten van HAV-West van het afgelopen rittenseizoen getoond.

Onze districtscommissaris Koos van Winden heette ons hartelijk welkom en memoreerde nog kort het afgelopen rittenseizoen. We mogen spreken van een geslaagd rittenseizoen.

Ook de deelname vanuit HAV-West aan het jaarlijkse HAV-jaarevenement dit jaar in het hoge noorden in Groningen kan geslaagd genoemd worden. Voor het komende jaar is er al weer sprake van een interessant programma. Koos lichtte het een en ander toe.

We mochten een nieuw lid welkom heten. Zijn vader exploiteerde in het verleden een taxibedrijf aan de Noordweg in Pijnacker. Hij is in het bezit van een Morris Six Saloon 1928 flat nose met een motor met kopkleppen en een 12V elektrische installatie. Voor die tijd bijzonder vooruitstrevend. Enkele jaren geleden is een soortgelijk exemplaar in cabrio-uitvoering verkocht naar het buitenland en voor zover bekend is dit exemplaar nu het enige exemplaar van een Morris Six in Nederland!

Tevens werd auteur dezes verrast met een mooie orchideeënplant als dank voor de verslagleggingen en de foto’s voor zowel de HAV-Varia als voor de site (Zie:  http://www.de-hav.nl/west) van het afgelopen jaar.

Intussen was het buiten behoorlijk gaan sneeuwen, wat altijd mooie plaatjes oplevert.

Hierna werd er nog geruime tijd onder het genot van een drankje gezellig bijgepraat. 
We kijken weer uit naar de nieuwjaarsbijeenkomst op zondag 14 januari 2018 in Pijnacker.

Zie voor meer foto’s: http://www.de-hav.nl/west-koffieklets-10-december-2017/

Peter Kuijvenhoven

Deel deze pagina op uw sociale media
Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.