Noord, Oppende, 3 oktober 2021

Zondag 3 oktober Start bij de Piramide

Thuiswedstrijd starten in onze achtertuin is altijd leuk, en dan ook nog verzamelen in een Piramide. Ja we zijn echt in het Groninger Zuidelijk Westerkwartier, en niet in Egypte, waar Geert, Geertje en Rob  een mooie rit hebben uitgezet.

Met 33 auto(s) in één streng vind Geert mooi dus dan doen we dat ook maar. Tot verdriet van velen waren wij met onze Ford Fiesta aanwezig, het was mij teveel modder op de weg. Al rijdende werden de wegen wel heel erg smal, in de buurt van Ezumazijl paste onze Ford precies tussen de hamei stijlen van de brug door. We waren vlak bij Oostmahorn, waar voor de sluiting (1969) van het Lauwersmeer de boot naar Schiermonnikoog vertrok.

Toch maar links af naar Anjum onze pleisterplaats, we hadden 2 keuzes, een restaurant met niets of een gezellig eetcafé. Over de eerste locatie nog een leuk verhaal: bij binnenkomst was niets te krijgen dus ging Cees naar de COOP waar hij eieren/boter/brood ect. kocht. En de uitbater aan het werk gezet, ik denk dat ze lekker hebben gegeten, met hun zelfgehaalde boodschappen. En hadden bij terug komst de grootste lol. Toch leuk zo’n rit met onverwachte momenten.

Bij terugkomt nog een kleine nazit en ongerustheid, want waar is de familie Hadderingh gebleven? Wat bleek ze waren verdwaald, Daf aan de kook en grote schrik Albert Eerke naar het UMCG te Groningen gebracht. Voor zover bekend maakte hij het naar omstandigheden goed, bleek  ’s avonds na een berichtje van Geertje .

 

 

 

Noord, Losdorp, 19 september 2021
Noord, Brommerbeurs Leek, 12 en 13 maart 2022
Door | 2021-12-07T19:20:05+01:00 7 december 2021|District Noord|