Noord, Losdorp, 19 september 2021

Thuiswedstrijd                                

 

Op 19 September werd een mooie rit gestart vanuit het wegrestaurant Eemshaven in Losdorp. De rit was uitgezet door Johanna en Germ Tiemersma. Als nieuwbakken lid, sinds de rit in Beetsterzwaag op 22 Augustus, werd ik samen met mijn vrouw aangenaam verrast door de flinke opkomst (45 auto’s). De fraaie aanblik van de diversiteit aan wagens nodigde uit om even wat langer op de parkeerplaats rond te hangen. Van een fraaie brandweerwagen tot de MG Magnette met een fantastisch patina.

Het was ook een uitgelezen dag met volop zon en een aangename temperatuur. Een mooi extraatje voor de aanwezige cabriorijders natuurlijk.

De bonte schakering van auto’s was een lust voor het oog en werd dan ook veelal gewaardeerd door de toevallige toeschouwers langs de route. Voor ons als rijders vele bekende plekken maar toch ook nog delen waar wij nog nooit langs gekomen waren. Het eerste deel van de rit ging via Delfzijl richting Wagenborgen waarna werd afgebogen in de richting van Groningen. De tussenstop was een uitstekende lunch (gehaktballen van formaat) verzorgd in het dorpshuis van Ten Boer. Na de lunch werd de rit vervolgd richting het Hogeland waarbij Loppersum en Appingedam werden aangedaan om vervolgens te eindigen bij het eetcafé “De Boerderij” in Oosterwijtwerd.

Al met al een prachtige rit met een mooie route en keurige begeleiding van Germ en Johanna voor de “lastige” stukken, waarvoor onze dank namens de deelnemers HAV.

Johan Kuiper uit Bierum HAV Noord lid

 

 

Noord, Beetsterzwaag, 22 augustus 2021
Noord, Oppende, 3 oktober 2021
Door | 2021-12-07T19:19:42+01:00 7 december 2021|District Noord|