Dit is een bijdrage van Herma Doornekamp

Noord, Legio tour, 12 mei 2018

Onze Legio tour 2018

Als enthousiast Lego-technics/robotica én oldtimer liefhebber was het meedoen aan de Legio tour bijna een must. Maar Grootegast dat is voor ons Brabanders gevoelsmatig wel heeel ver in het barre Noorden. Enfin we (Els en Jan) besloten van ons avontuur  een minivakantie van te maken en we zijn lekker relaxed, puur secundair via een overnachting in  het ons bekende hotel Paping naar de wereldstad Aduard gereden, zodat we op zaterdag met de Legio tour mee konden doen.

Nou wij waren niet alleen !! ca 130 auto’s waren present plus een behoorlijk aantal vintage brommers. Zulk een opkomst doet onze Brabantse oren klapperen !

Nadat het startsein door de burgemeester en de DC Hans Rump was gegeven begon de rit door voornamelijk het weidse platteland van Groningen, via plaatsen, gehuchten en nederzettingen waar we nog nooit van hadden gehoord en het moet gezegd worden: Groningen is OOK mooi.Na een gezellige koffie bij een grote oldtimer-garage en een werkelijke unieke lunch werd afgesloten bij het (hoe kan het anders) het Legio museum.

Het was voor ons een leuke, gezellige en ontspannende ervaring, we kijken dan ook uit naar 2019.

Jan & Els Smetsers

 

 

Deel deze pagina op uw sociale media
Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.