Noord, Beurs Leeuwarden, 25 oktober 2019

Beursbezoek.

Als afgevaardigde van het bestuur ben ik vrijdag 25 oktober afgereisd met mijn youngtimer vanuit Apeldoorn naar de WTC Expo oldtimerbeurs in Leeuwarden.

Na een hartelijk ontvangst door Hans kon ik gaan genieten van een prachtige en goedverzorgde beurs…erg veelzijdig, veel werk gemaakt van de verschillende stands en zeker de moeite waard.

Zelfs aan de kleintjes was gedacht. Ze konden een leuk parcours rijden in mini auto’s

De stand van de HAV district Noord zag er erg mooi uit met een verscheidenheid aan voertuigen. Bij het naar huis gaan kreeg ik een echte Friese lekkernij als dank voor mijn komst namens het bestuur. Ik kijk terug op een mooie beurs in het noorden van ons land. Het is zeker de moeite waard om er volgend jaar weer een aantal kilometers voor te rijden.

foto’s en tekst: Janny Slok

 

 

Noord, Beurs Leeuwarden, 25 t/m27 oktober 2019
Door | 2019-10-29T09:51:38+01:00 25 oktober 2019|District Noord|