Nissewaardtour, 7 juli 2019

5e Nissewaard Tour zondag, 7 juli 2019

Op zondag 7 juli 2018 werd door Aad van der Velden voor de vijfde maal de zogenaamde Nissewaard Tour georganiseerd op het Zuid-Hollandse eiland Voorne-Putten (gemeente Nissewaard).

Start ’s morgens vanaf het terrein van het Oasis Carlton Hotel in Spijkenisse om te eindigen in het winkelcentrum “Hart van Spijkenisse” met diverse activiteiten.
Er namen meer  dan 80 auto’s aan deel w.o. een aantal HAV-leden,  variërend  van  vooroorlogs tot youngtimers .  De tour van een kleine 60 km. leidde ons eerst door de buitengebieden van Spijkenisse door de pittoreske plaatsjes Geervliet, Biert, Simonshaven langs de Bernisse en het Spui naar de oude Zeedijk langs het Haringvliet over Voorne Putten om voor Hellevoetsluis via Oudenhoorn en de molen van Zuidland en het spaarbekken de Beerenplaat  terug te keren naar Spijkenisse. Na afloop van de rit werden de auto’s op drie pleinen in het centrum van Spijkenisse opgesteld om bewonderd te kunnen worden door het winkelpubliek onder de muzikale klanken van enkele bands, en een Rock and Roll dansgroep. Na afloop waren er diverse prijzen voor een aantal categorieën w.o. ook voor deelnemers in passende kleding uitgereikt.
Bijgaand een foto-impressie.

Foto’s en tekst: Peter Kuijvenhoven

Onbeperkt toeren, 6 juli 2019
Bloemencorso Rijnsburg, 10 augustus 2019
Door | 2019-09-20T22:44:10+02:00 7 juli 2019|Niet Hav evenementen|