Midden, Nieuwjaarsbrunch, 12 januari 2020

TOTAAL MISLUKT

 

Net als voor zoveel andere Nederlanders is het ook voor ons in januari weer de tijd om af te vallen. Niets geen uitgebreid ontbijt, of een lunch met alles er op en aan, laat staan het warm eten….

En wat dacht U van Kerst, hoe groter de feestdis hoe liever, en dan oud jaar met zijn glaasje (nep) champagne en vele hapjes. En dan is het ineens januari, kerstboom wordt afgetuigd en de hapjes en drankjes worden ingeruild voor boerenkool.  Ook lekker.

Maar de bedoeling is natuurlijk om af te vallen en dat is bij ons totaal mislukt.

We zijn naar de nieuwjaarsbrunch van district midden geweest. We werden ontvangen met een glaasje bubbels en zagen uit onze ooghoeken hoe het buffet opgebouwd werd, mensen wat een eten !

Vele soorten broodjes, beleg, 5 verschillende salades, 4 soorten vis waaronder heerlijke gerookte zalm, maar ook kroketten, saté, nasi, frietjes, eitjes, rauwkost, kippenpootjes.

Gerard had het hoogste woord, dat moest hij wel om boven het gekwebbel uit te komen en vertelde dat niemand zich hoefde te haasten, doorlopend zou het buffet aangevuld worden.

Ook vertelde Gerard in een vlotte toespraak dat de HAV er financieel best wat moest bijleggen. Maar dat het bestuur er ook veel voor over had dat district Midden bleef bestaan en dat de vacature opgevuld kon worden. Vandaar ook dat er verschillende bestuursleden, o.a. de voorzitter, de penningmeester en Janny Slok aanwezig waren. Ook kregen de aanwezigen allemaal een button en een pen van de HAV, konden we in ieder geval een verhaaltje schrijven over een zeer geslaagde middag.

Peter en Hanna va der Pijl

 

 

 

Door | 2020-01-19T12:16:27+01:00 12 januari 2020|District Midden|