Leuke video’s over onderhoud en restauratie van Classic Car’s

Door de lockdown gaan fysieke clubevenementen niet door. En het ziet ernaar uit dat dit op korte termijn nog niet veel gaat veranderen.

Toch zou je als bestuur in contact willen blijven met je leden en/of iets voor je leden willen doen.

Sommige clubs organiseren op een creatieve manier online activiteiten zoals bijvoorbeeld een online te volgen workshop over het onderhouden van een (klassieke) auto met de mogelijkheid voor leden om vragen te stellen. Mensen vinden het prachtig om op de een of andere manier samen met anderen weer met hun hobby autorijden bezig te zijn. Sommige clubs worstelen met de vraag hoe ze in contact kunnen komen en blijven met hun leden.

In 2019/2020 heeft de KNAC samen met de BOVAG (afdeling Dutch Car Restorers) een zestal filmpjes gemaakt in de serie “Love & Care” bij bedrijven die zich met veel passie met het onderhoud en/of de restauratie van klassieke auto’s bezighouden. De filmpjes van gemiddeld 6 minuten zijn opgenomen bij:

1: Peter Satink: plaatwerk, restauratie, ontsteking (pingelen)

2: Classic Job: totaalrestauratie en duurzaamheid

3: Arjen Antonisse: olie

4: Bas Jansen: plaatwerk

5: Tony de Bruijn: bekleding en interieur

6: Patrick Huiberts: restauratie, onderhoud en schadeherstel

Belijk de filmpjes hieronder.

Love & Care aflevering 1

Love & Care aflevering 2

Love & Care aflevering 3

Love & Care aflevering 4

Love & Care aflevering 5

Love & Care aflevering 6

 

Op ons KNAC YouTube-kanaal ( https://www.youtube.com/channel/UCwkKkCA1bMPy2zgGkbUClAg ) vindt u nog meer filmpjes onder het kopje ‘Video’s’ zoals:

-filmpjes uit ‘de oude doos’

-Onze ALV met vanaf de 10e minuut een interessante presentatie van professor Ad van Wijk over de toekomst van waterstof.

We willen deze filmpjes onder uw aandacht brengen. Ze zijn vrij te gebruiken en eenvoudig via e-mail onder uw leden te verspreiden.

Met de Volvo naar de Tweede Maasvlakte
Scania V8 Classic Tour, 15 mei 2021
Door | 2021-03-02T16:36:55+01:00 2 maart 2021|Niet Hav evenementen|