Jaarevenement 2019 georganiseerd door District Oost

Op 23, 24 en 25 augustus 2019 gaat het weer gebeuren. Het HAV-Jaarevenement staat weer op de kalender, dit jaar georganiseerd door District Oost.

Om u online in te schrijven of om het inschrijfformulier te downloaden klik op onderstaande knop “INSCHRIJVEN JAAREVENEMENT 2019”.

INSCHRIJVEN JAAREVENEMENT 2019

Jaarevenement HAV 2019

In 2019 wordt het jaarevenement van onze vereniging gehouden in het District Oost, om precies te zijn in Twente. In de grootste stad van dit mooie stukje Nederland, Enschede, zijn we op vrijdag 23 augustus a.s. welkom vanaf 15.00 uur.

Als onze thuisbasis voor dit weekend hebben we gekozen voor het nieuwe Hotel Van der Valk in Enschede. (www.vandervalkhotelenschede.nl) Deze locatie is prima te bereiken. Het ligt aan de A35 richting Duitsland. (Zuiderval 140 7543 EZ Enschede) aan de zuidkant van Enschede. Een deel van de grote parkeerplaats is speciaal voor ons gereserveerd en tijdens het diner hebben we uitzicht op onze mooie bolides. Tijdens het gehele weekend zullen we hier ontbijten en onze diners nuttigen.

Het programma zal er globaal als volgt uitzien:

Vrijdag 23 augustus aankomst vanaf 15.00 uur, dan om half zeven een dinerbuffet en daarna kunt u gezellig bijpraten met uw mede HAV’ers.

Zaterdag, 24 augustus gaan we na het ontbijt starten voor een rit van ongeveer 150 kilometer door Nederland en Duitsland. Onderweg zullen we gaan genieten van een lekkere kop koffie en de lunchpauze zal in het Oldtimermuseum van dhr. Höing in Stadtlohn in Duitsland plaatsvinden. (www.automodelle-hoeing.de www.oldtimermuseum-hoeing.de). Na de lunch zullen we onze tocht voorzetten. Waarna we in de loop van de middag weer in Enschede arriveren.

Om 18.30 uur worden we voor een lekker dinerbuffet in de grote zaal van het hotel verwacht. Deze keer zal het eten met begeleiding van mooie muziek plaatsvinden.

Zondag, 25 augustus gaan we na het ontbijt starten voor een rit van ongeveer 80 kilometer door de mooie noordoost hoek van het bosrijke Twente. Rond lunchtijd worden we weer in het hotel verwacht voor de afscheidslunch. Natuurlijk laten we u niet zomaar vertrekken uit Enschede. Een echt Twents afscheidscadeau ligt daarom voor u klaar!

Ik hoop dat we u met bovenstaand programma enthousiast hebben gemaakt voor dit weekend van onze mooie club. Vul daarom snel het inschrijfformulier in en dan zien we u graag op 23 augustus a.s. in Enschede verschijnen met uw mooie automobielen.

Het evenemententeam HAV District Oost. Leida, Piet, Henk, Reyer, Hans, Wouter en Han

Deel deze pagina op uw sociale media

Reacties zijn gesloten.