Dit is een bijdrage van Pieter Hof

Goed nieuws voor District Limburg!

Een  nieuwe  start voor District Limburg  in  de  zomer  van  2018

Goed nieuws voor District Limburg, want oude bekende in de oldtimerwereld Ton Linders gaat District Limburg opnieuw gestalte geven voor de Historische Automobiel Vereniging. De HAV is zeer verheugd, maar ook trots dat we weer vertegenwoordigd zijn in Limburg. 

Ton Linders

Ik zal mij even voorstellen als districtscommissaris van Limburg. Mijn naam is Ton Linders en ik ben al sinds 1980 actief bezig met oldtimers, met name auto’s van het merk Citroën. Al vele jaren ben ik voorzitter van een vriendenkring met alleen vooroorlogse wagens die in de zomermaanden maandelijks een rit organiseren. Deze blijft ook verder bestaan. Leden van de HAV kunnen tegen een kleine ver-goeding altijd meerijden mits hun voertuig van voor 1940 is. 

Naast deze activiteiten wil ik mij nu ook gaan inzetten bij de HAV voor de provincie Limburg en dan met name voor wagens vanaf 1940 t/m 1975. Het zou prettig zijn maandelijks een praatavond te houden, om gezamenlijk te kijken hoe we Limburg weer actief op de kaart kunnen brengen. De locatie van district Limburg gaat Nederweert worden, omdat die plaats voor heel Limburg gemakkelijk te bereiken is aan de snelweg A2 en waar het ook voor het buurdistrict Brabant interessant kan zijn hieraan deel te nemen, met name voor de Brabantse leden in het grensgebied.

De uitvalbasis is dan Cafézaal Le-Winne, Boeket 6, 6031 PR Nederweert. Hier is voldoende parkeerplaats voor onze oldtimers.

Daar we nieuw gaan starten is het wenselijk je vooraf op te geven als je wilt komen op de praatavonden, die iedere 4woensdag van de maand om 20:00 uur plaats zullen vinden. Opgave voor de praatavonden liefst per mail, uiterlijk het weekend ervoor. De eerste aftrap zal dan ook op 22 augustus zijn. Ik hoop dan veel nieuwe gezichten te mogen verwelkomen om er samen een gezellige en informatieve avond van te maken. Alle ideeën die er spelen en wat we gezamenlijk kunnen gaan doen aan activiteiten kunnen we hier dan bespreken.

Tevens wil ik alvast de data voor de komende ritten door-geven die gepland staan voor de prewar cars: 12 augustus en 9 september. Er zijn dan tochten uitgezet voor deze oldtimers op  heel rustige en landelijke wegen, zodat een lage snelheid geen probleem is. Meer informatie hierover is ook bij mij te verkrijgen. Ik hoop op een vruchtbare samenwerking met alle leden in een fijne ontspannen en gezellige sfeer voor ons district.

Koffieklets: Iedere 4e woensdag van de maand om 20:00 uur in Cafézaal Le-Winne, Boeket 6, 6031 PR Nederweert.

Inlichtingen: Ton Linders, Geheugden 2, 6031 NE Nederweert, telefoon 06-4936 1282, email: tonlinders@hotmail.com.

Deel deze pagina op uw sociale media
Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.