Laden Evenementen

 

 Onder voorbehoud: Op 3 juli vind er een rit plaats vanuit Oostwold (Wk)

Oldtimerdag Oostwold

De Gaveborg stippelt een mooie route uit in de omgeving Groningen. Daarnaast is het de bedoeling dat de oldtimers samenkomen op de parkeerplaats van de Gaveborg. Hier kunnen de bezoekers de oldtimers bewonderen.

De bezoekers vormen ook de publiekjury en zullen de mooiste oldtimer uitkiezen.

Op het terrein zal de gelegenheid zijn om een hapje en een drankje te kunnen kopen. Om dit evenement te kunnen realiseren zijn wij nog op zoek naar mooie oldtimers. Kent u of bent u iemand met een mooie oldtimer en lijkt dit evenement u iets. Meld u zich dan vooral aan.

Lijkt het u leuk om als bezoeker langs te komen, dan bent u ook van harte welkom op 26 juni vanaf 13:00 uur.

De bar van de Gaveborg is open, waar u lekkere versnaperingen kunt kopen.

Het belooft een gezellige en ouderwetse dag te worden met live muziek en mooie auto’s. We hopen jullie terug te zien op deze dag! In de bijlage (algemene informatie) staat informatie voor deelnemers met een oldtimer.

 

 

Algemene informatie

Dit evenement is nog in concept, een definitieve datum + de dag invulling zal later verschijnen. Dit evenement is nog onder voorbehoud in verband met Covid-19.

 

         Deelname aan het evenement is gratis.

 • Bij aankomst ontvangt u twee consumptie munten* per persoon.
 • Na aanmelding ontvangt u een bevestiging van uw deelname**.
 • Via de mail ontvangt u van ons een entreebewijs.
 • Deelname geschiedt op eigen risico en U en uw voertuig moeten minimaal WA verzekerd zijn.
 • De organisatie (Stichting de Gaveborg) is niet aansprakelijk voor enige schade aan dan wel vermissingen van eigendommen gepositioneerd op het evenementen terrein.
 • Inschrijven kan tot 31 mei 2021 via de inschrijflink: https://forms.gle/81nXZrK3aDRjWQU98 of mailen naar: m.maatje@gaveborg.nl
 • Op de dag zelf zijn er hapjes en drankjes te nuttigen bij de Gaveborg. Om de dag gezamenlijk af te sluiten, willen we een barbecue organiseren. De kosten hiervoor zullen ongeveer €10,- bedragen. Graag horen we middels het inschrijfformulier of hier belangstelling voor is.
 • De Gaveborg volgt te allen tijde de richtlijnen op van het RIVM. Als het RIVM evenementen niet toe laat, moeten wij  dit evenement helaas cancelen.

*Een consumptie munt kan ingeruild worden voor koffie of thee.

**Deelname is alleen mogelijk met:

 

 • Een auto tot bouwjaar 1985
 • Motoren tot bouwjaar 1980
 • Bromfietsen tot bouwjaar 1985

Bij eventuele exclusieve modellen is het bouwjaar niet van toepassing.

Valt uw model buiten het maximale bouwjaar en wilt u wel heel graag mee doen? Dan kunt u ons altijd mailen en dan hoort u van ons of u kunt deelnemen aan het evenement.

Inschrijven via het onderstaande formulier:
https://forms.gle/81nXZrK3aDRjWQU98

 

www.de-hav.nl is hoofdsponsor van dit evenement.