Laden Evenementen

  25e Oldtimer & Classic Beurs Leek.

Ondanks het corona virus ziet de organisatie van de oldtimerbeurs in Leek toch mogelijkheden de 25e editie van deze beurs te organiseren(onder voorbehoud). Uiteraard hanteren wij de regelgeving die door de overheid is vastgesteld. De anderhalve meter regel wordt ook op de oldtimerbeurs toegepast.

25 jaar Oldtimer & Classic Beurs in Sportcentrum Leek. De eerste oldtimerbeurs ooit begonnen in 1984 in Leek was gelijk een succes. Vanaf 1988 werd de 5e  t/m de 15e editie in 1998 in de enige hal van Sportcentrum Leek gehouden. Daarna is de beurs een tijd lang niet georganiseerd. In 2011 is de organisatie weer opgestart in het veel groter geworden Sportcentrum Leek. De beurs wordt nu gehouden in twee grote hallen met meer dan 8000 m2 ruimte.

Bijzonder is wel dat er een aantal clubs aanwezig is. Een complete hal is daar ook voor bestemd. De diversiteit van merken en modellen is groot. Een grote stand met Franse oldtimers en klassiekers van een zevental clubs heeft als thema limousines. Ook de Historische Automobiel Vereniging is aanwezig met een grote stand. En volgens Hans Rump van de afdeling Noord wordt het een mooie stand met bijzondere exemplaren.

Uiteraard zijn oldtimers, klassiekers en motoren uit privé collectie ook van harte welkom. Ook voor de verkoop van oldtimers is er ruimte ingedeeld. En veel verkoop-stands met onderdelen, documentatie, miniaturen, gereedschap en veel andere zaken die passen bij de beurs zijn aanwezig.

Voor deelname en informatie kunt u terecht op deze site.  Ook kunt u zich op de site inschrijven voor de beurs.

De beurs wordt gehouden van vrijdag 9 t/m zondag 11 oktober 2020. De openingstijden zijn vrijdag van 17:00 uur tot 21:00 uur en zaterdag en zondag van 10:00 tot 18:00 uur.

Voor alle informatie bezoek onze website www.oldtimerleek.nl Ook betreffende de regelgeving i.v.m. het corona virus.

Sportcentrum Leek De Schelp 35, Leek. Tel.: 0594-512040. www.sporcentrumleek.nl

I.v.m. Corono is er geen HAV stand dit jaar