Laden Evenementen

In Dodewaard wordt op 3 mei een evenement georganiseerd en het zou leuk zijn om met een groep oldtimers vanuit District Midden hieraan deel te nemen. Peter en Hanna van der Pijl willen de rit ernaar toe uitzetten en van door hun jarenlange ervaring belooft dat een prachtige route te worden.

Het startpunt is in Restaurant ‘De Dennen’ , een vertrouwd adres. De dag heeft een open einde, dat wil zeggen dat de deelnemers net zo lang in Dodewaard kunnen blijven als ze willen, de een zal van elke boog een foto willen maken en de ander zal wat vaker doorrijden maar een enkel uur zijn ze zeker onder de pannen….

Vanaf Dodewaard kan een ieder dus naar huis, district midden ligt mooi in het midden van Nederland, men kan dus naar huis richting Arnhem, door de Betuwe of via de pont bij Wageningen richting Ede en verder of via de brug bij Rhenen naar de Utrechtse heuvelrug of via de Betuwe en de pont bij Wijk bij Duurstede richting Zeist,

Dat zeggen we, wat ligt midden toch mooi in het midden…!

Het eerste kopje koffie wordt gesponsord door de HAV, de rest van uw  consumpties betaalt u zelf maar verder zijn er geen kosten verbonden aan deze rit.

Natuurlijk horen we graag zo snel mogelijk of u mee wilt rijden. Geeft u zich in ieder geval op voor 26 april bij

Gerard en Herma Doornekamp,

033-4720729 of gcdhh14@gmail.com