Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Land van Gelre, Nazomerrit, 22 september 2018

september 22

Picknickrit, zaterdag 22 september (let op: gewijzigde datum)

Dit jaar willen we op 22 september een picknickrit rijden en daarvoor hebben we De Bilt gekozen als startpunt. Officieel valt dat niet in het district Land van Gelre maar het ligt lekker centraal waardoor we hopen dat ook mensen uit andere districten gezellig met ons mee willen rijden.

U wordt verwacht om 10.00 uur bij Restaurant ‘De Biltsche Hoek’ (V.d. Valk), De Holle Bilt 1, 3732 HM De Bilt. Daar beginnen we de dag goed met koffie of thee met wat lekkers. We vertrekken om 11.00 uur voor een afwisselende tocht over Utrechts en Gelders grondgebied.

Dit keer staat er geen lunch in een restaurant gepland maar willen we met zijn allen picknicken (neemt u zelf uw eten mee). Omdat je in Nederland nooit zeker weet of het mooi weer is, hebben we een adres gevonden waar je lekker buiten kunt zitten bij mooi weer maar ook binnen als het regent of koud is.

Na het eten rijden we de rest van de route en we verwachten zo rond een uur of 4 aan te komen bij het eindpunt. Voor deze dag betaalt u 6 euro p.p. We willen heel graag weten hoeveel rallyborden en routebeschrijvingen we moeten maken en ook V.d. Valk wil graag weten op hoeveel koffiedrinkers ze moeten rekenen en we vragen daarom of u zich van tevoren op wilt geven voor deze rit.

Opgeven graag voor maandag 17 september bij André Bos: 06-5719 3474 of andrebos@kpnplanet.nl

 

 

Deel deze pagina op uw sociale media

Gegevens

Datum:
september 22
Evenement Categorie:

Locatie

van der Valk
De Holle Bilt 1
De Bilt, 3732 HM Nederland

Organisator

District ‘Het land van Gelre’
Telefoon:
06-57193474
E-mail:
andrebos@kpnplanet.nl
Deel deze pagina op uw sociale media

Reacties zijn gesloten.