Laden Evenementen

Jaarevenement district Noord Holland, 12, 13 en 14 mei

Niet voor de eerste keer in het bestaan van de HAV keren we weer eens terug naar een, voor eerdere deelnemers aan een Jaarevenement, bekend Hotel in het District Noord-Holland. Nieuwe leden zullen zich vooral bij bezoek aan dit hotel de “ogen uitkijken”. Het is vooral nostalgie wat de klok slaat in dit hotel. En dan o.a. ook op het gebied van vervoer. Laat u verrassen. Natuurlijk zijn de kamers geen nostalgie maar vooral modern en comfortabel.

Het hotel, wat gerund wordt door ons lid Mart Leek en zijn vrouw Lucy ligt aan de rand van de Eilandspolder. Een voormalig eiland in het “natte” Noord-Holland van voor de drooglegging in de 17e eeuw. Tevens ligt hier het prachtige dorp De Rijp. Het historisch centrum ligt op loop afstand van het hotel. Ontdek de geschiedenis van dit mooie dorp, u waant zich in de 17e eeuw, bezoek de VVV van De Rijp in Het Raadhuis en het museum “In ’t Houten Huis”.

Voor het eerst sinds lange tijd vindt het Jaarevenement dit maal in de lente plaats. Nog niet moe van alle ritten die ook in 2023 weer zullen plaatsvinden, kunnen we een frisse start maken met onze oldtimers. Tijdens dit weekend zijn er een paar mooie ritten op zaterdag en zondag, met op zaterdag een lunch op een wel heel bijzondere plek. Laat u verrassen.

Al naar gelang welk arrangement u heeft gekozen, verwachten wij u of op vrijdag vanaf 15.00 uur voor koffie met iets lekkers erbij of op zaterdag en zondag om uiterlijk 09.00 uur voor de briefing. Het verdere programma zal u tijdens uw aankomst worden uitgereikt. Het evenement zal op zondag beëindigd worden met een uitgebreide lunch, zodat u daarna voldaan en met een volle maag de terugreis naar huis weer kunt aanvaarden.

Kortom een mooie korte vakantie met hobbygenoten in een mooie oer-Hollandse omgeving, dus schrijf u snel in. We hopen elkaar in grote getale te mogen ontmoeten.

Het hotel ligt aan de Zuiddijk 2a, 1483 MA De Rijp aan de Provincialeweg N244 bij de afslag “De Rijp”/”Oost-Graftdijk”.

 

 

 

 

Deel dit verhaal, kies uw platform!

Go to Top