Laden Evenementen

26 t/m 28 augustus: HAV-Jaarevenement voor alle HAV-leden, georganiseerd door district Noord (zie de Varia). Opgeven voor 1 juli 2022.

Download hier onder het inschrijfformulier. Dit formulier kunt u invullen en vervolgens versturen op de aangegeven manieren.

 

 

 

 

 

U kunt zich onderaan deze pagina ook online opgeven voor het Jaarevenement 2022.

Feest van hereniging en kennismaking

Gedurende het komende HAV Jaarevenement kunnen we weer met plezier onze HAV vrienden uit andere Districten ontmoeten. We zullen tijd te kort komen voor alle verhalen over de oldtimer(s), de kinderen, de kleinkinderen, de vakanties en nog veel, veel meer. Voor diegenen die pas lid zijn geworden en voor de eerste keer deel nemen zal het een zeer verrassende kennismaking zijn. Zoveel moois, zoveel gezelligheid, zoveel vriendschap. En natuurlijk niet het belangrijkste vergeten: heerlijk relaxed rijden langs schitterende routes. Of het nu de ruimte van het Groningse land is, het oer landschap  in Drenthe of de bruisende watersport in Friesland, er is keus voor iedereen.

Na aankomst op Vrijdag bij  V.d. Valk in Hoogkerk (Borchsingel 53, 9766 PP Eelderwolde,  afslag Hoogkerk (# 35) van de rijksweg A7, Drachten-Groningen) en de inschrijving (15.00 – 17.00 uur) en het inchecken,  tijd voor een eerste borrel met vrienden alvorens we om 18.30 uur aan de maaltijd beginnen. Omdat de meesten van u wel wat vermoeid zijn na de reis zullen de comfortabele kamers als geroepen komen. We willen de volgende morgen toch op tijd onze eerste rit beginnen. De op zaterdag  gearriveerden schrijven in om 08.30 – 9.00 uur, waarna om 09.30 uur onze  ca. 100 km lange ontdekkingstocht door het Noorden begint. Haast is niet geboden! Omdat er voldoende tijd is om onderweg al het moois rustig te laten bezinken, is er na terugkeer in het hotel nog zeker tijd voor nog een borreltje met vrienden vóór we om 18.30 uur weer aan tafel gaan.

Zondag (inschrijven 8.30 – 9.00 uur) vertrekken we om 09.15 uur voor onze ca. 64 km lange rit door een ander heerlijk stuk Nederland. Deze rit is zó gepland dat iedereen tegen twaalven weer op de thuisbasis is gearriveerd. Dat betekent dat we om ca. 12.00 uur gezamenlijk de afscheidslunch kunnen gebruiken, waarna, nadat  om 13.15 uur uitvoerig afscheid is  genomen van oude en nieuwe vrienden, iedereen de hele zondagmiddag ter beschikking heeft om rustig huiswaarts te keren. Er hoeft dus niemand eerder af te haken, er is tijd zat.

Zoals we al eerder hebben gememoreerd: dit is een echte mini-vakantie. Gun uzelf en uw naasten zo’n schitterend uitje. Dat hebben we na alle Covid ellende wel verdiend! Schrijf snel in en vergeet niet te betalen! Tot ziens,

Team Noord

 

Online inschrijfformulier Jaarevenement 2022.

  Naam en roepnaam (verplicht):

  Naam en roepnaam partner:

  Straat + huisnummer (verplicht):

  Postcode en woonplaats (verplicht):

  Telefoon:

  Mobiel:

  E-mail adres (verplicht):

  Te kiezen arrangementen (verplicht):

  Arrangement A - Hele weekend, vrijdag, zaterdag, zondag met overnachting. 2 x ontbijt, 2 x lunch, 2 x diner, 2 x overnachting. (€ 214,- p.p.):Arrangement B - Hele weekend, vrijdag, zaterdag, zondag, zonder overnachting. 2 x lunch, 2 x diner. (€ 120,- p.p.):Arrangement C - Zaterdag en zondag met overnachting. 2 x lunch, 1 x diner, 1 x overnachting, 1 x ontbijt. (€ 145,- p.p.):Arrangement D - Zaterdag en zondag zonder overnachting. 2 x lunch, 1 x diner. (€ 90,- p.p.):Arrangement E - Zaterdag. 1 x lunch, 1 x diner. (€ 65,- p.p.):Arrangement F - Zondag. 1 x lunch. (€ 35,- p.p.):

  Arrangement G (toeslag € 35,- per nacht voor een eenpersoons kamer): JaNee

  Arrangement H (toeslag € 99,- mogelijkheid voor verlenging tot maandag. Overnachting 2 persoonskamer met ontbijt. JaNee

  Aantal personen (verplicht): personen

  Totaal bedrag: (verplicht): euro
  (aantal personen x arrangementsprijs A-F) plus eventueel arrangement G-H

  Lengte voertuig (verplicht): meter

  Soort voertuig (verplicht):
  PersonenautoCamperVrachtauto

  Het merk van het voertuig is (verplicht):

  Het type van het voertuig is (verplicht):

  Bouwjaar voertuig is (verplicht):

  Kenteken (verplicht):

  Op de autoambulance? (verplicht): JaNee


  VERGEET U NIET HET HOKJE HIERBOVEN AAN TE VINKEN OM ZO ONDERSTAANDE TE ACCEPTEREN!

  Elke door de deelnemer(s) tijdens het evenement te berijden motor/auto voldoet aan het gestelde in de Wegenverkeerswet en de Wet Aansprakelijkheidsverzekering Motorvoertuigen.De deelnemer(s) is/zijn zich bewust dat overtreding van het voorgaande geheel voor zijn/hun eigen risico blijft en vrijwaart de organisatie van elke aansprakelijkheid (voor, tijdens en na het evenement).

  Bovengenoemde(n) schrijft(schrijven) zich hierbij in voor het HAV Jaarevenement 2022. Door het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met de spelregels zoals vermeld in bovenstaande tekst, die een geheel vormen met dit inschrijfformulier.

  Uw inschrijving voor het HAV Jaarevenement 2022 is pas definitief als het verschuldigde bedrag op onze rekening is bijgeschreven. U kunt het bedrag overmaken op:

  bankrekening:
  NL 09 RABO 0143 2575 44 t.n.v. H.A.V.-NOORD

  Graag met vermelding van: HAV Jaarevenement 2022, het arrangement en het aantal personen.