Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Historisch Festival Doorn nodigt HAV leden uit op 13 en 14 juli

juli 13 @ 09:00 - juli 14 @ 17:00

 

Het Historisch Festival Doorn nodigt HAV leden uit op 13 en 14 juli om deel te nemen aan het festival met historische automobielen en een rondrit te maken op het landgoed bij het museum in Doorn op 13 juli 2019. U wordt voorzien van gratis koffie en thee als deelnemer. 

Omdat het festival om 10.00 uur aanvangt, vraagt de organisatie of u om 09.00 aanwezig wilt zijn op het terrein met uw voertuig.  

Bezoek het breedste Levende Geschiedenis evenement van Nederland op het mooie landgoed van Museum Huis Doorn, om een ware reis door vervlogen tijden te maken. De organisatie ligt in handen van Museum Huis Doorn in samenwerking met Cranenburgh Events. 

Bij het Historisch Festival Doorn draait alles om de brede geschiedenis. We bieden het publiek een echte tijdreis aan. Beginnend in de periode ver voor het begin van onze jaartelling en eindigend in de 20ste eeuw kunnen zij verschillende kampementen van Levende Geschiedenisgroepen uit binnen- en buitenland bezoeken. Daarnaast kunnen zij zich vergapen aan allerlei demonstraties varierend van militaire uitbeeldingen (marcherende Romeinen, stoutmoedige ridders en stoere soldaten) tot aan ambachtslieden die hun handen het werk laten doen!

Deel deze pagina op uw sociale media

Gegevens

Begin:
juli 13 @ 09:00
Einde:
juli 14 @ 17:00
Website:
http://www.historischfestijn.nl/

Organisator

Fred van Ekris
Telefoon:
06 23598500

Locatie

Landgoed Huis Doorn
Langbroekerweg 10
Doorn, 3941 MT
+ Google Maps
Deel deze pagina op uw sociale media

Reacties zijn gesloten.