Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Delftsblauwerit, 24 september 2017

september 24

Hierbij een oproep voor deelname op 24 september. Het inschrijfformulier vindt u op de site www.delftsblauwerit.nl
Onder het inschrijven betreft de welkomstkoffie , de lunch en de einde borrel.
De kosten zijn € 120,- per equipe en het overige gaat naar het goede doel.
Vorig jaar een mooie dag met een mooie rit en een goede lunch.
Het is aan te bevelen.

Beste DelftsBlauwRit-deelnemer,
 
September 2016 heeft u meekunnen rijden met de 3e editie van de Delftblauwrit, georganiseerd door Rotary Club Delft Koningsveld. Zoals toen reeds aangekondigd, staat de 4e editie weer op stapel. Op zondag 24 september zal er weer gereden worden. We gaan ook dit jaar weer van start bij buitenplaats “Op Hodenpijl”, gelegen aan de weg van Den Hoorn naar Schipluiden. U maakt een rit door het mooie landschap van de Zuid-Hollandse eilanden. Halverwege wordt een pitstop ingelast om de inwendige mens bij te tanken bij een gerenommeerde wijnboerderij op Schouwen-Duiveland. Daarna voert de rit u weer terug naar Delft, waar ook dit keer weer wordt gefinisht op de Markt.

Natuurlijk wordt er weer gereden voor een goed doel. Vorig jaar was de opbrengst bestemd voor een schooldak in Armenië. In de terugblik 2016 op de website vindt u hierover informatie. Dit jaar wordt het geld lokaal besteed en steunt u jongeren met een beperking om ook hen te kunnen laten bewegen: met de opbrengst wordt een race-runner gesponsord voor Sophia-revalidatie in Delft. Herover is meer terug te vinden op onze website www.delftsblauwrit.nl

U kunt zich nu al weer inschrijven via deze website. Noteer alvast de datum, zodat u een van de deelnemers kunt zijn aan deze 4e editie. Wij rekenen weer op een uitgebreid deelnemersveld van klassieke, ludieke, of gewone hedendaagse auto’s of motoren en hopen zelfs deelnemers uit het buitenland te kunnen verwelkomen.

Deel deze pagina op uw sociale media

Gegevens

Datum:
september 24
Evenement Categorie: