Laden Evenementen

« Alle Evenementen

22 september 2018 27e Kraalberg oldtimertour

september 22 @ 10:00 - 17:00

E85,

Op zaterdag 22 september 2018 wordt alweer de 27e Kraalberg oldtimertour georganiseerd.

 De tocht zal in de ochtend rond koffietijd starten bij  restaurant Het Zalmhuis te Rotterdam

Vervolgens zullen wij u leiden langs de mooiste plekjes van Rotterdam en omstreken, om na een rit met uitdagende vragen en opdrachten rond borreltijd neer te dalen op het finish terrein voor restaurant Gauchos aan de Weissenbruchlaan te Hillegersberg. 

Ook voor niet deelnemers aan de tocht is het bezichtigen van al deze glimmende voertuigen uit “andere tijden” gestald op het gras aan de Bergse Plas een ware beleving. Met een knipoog naar “het huidige” en “de toekomst” zullen een aantal automerken de nieuwste elektrisch aangedreven voertuigen showen en toelichten. 

Op jong en oud wordt gerekend zo zullen er na de finish weer een aantal leuke verassende prijzen verloot worden en is er tevens een speelplek voor de allerkleinsten ingericht. 

Met de opbrengst van deze benefiet-rit (inschrijfgeld, sponsorbijdragen, bar- en loterijopbrengst) ondersteunen wij het goede werk van Support Casper. 

Noteer zaterdag 22 september 2018 alvast in uw agenda en meld u nu direct aan op deze website waarna onze instructies zullen volgen: www.otkraalberg.nl

 Wij hopen op uw deelname en verwelkomen u graag op deze leuke en onvergetelijke dag.

 LIONS Kraalberg OTT 2018 organisatie

Deel deze pagina op uw sociale media

Gegevens

Datum:
september 22
Tijd:
10:00 - 17:00
Kosten:
E85,
Evenement Categorie:
Website:
http://www.otkraalberg.nl/
Deel deze pagina op uw sociale media

Reacties zijn gesloten.