Toerrit Zuid-west Engeland, oktober 2019

Tourrit door zuid west Engeland.

Hieraan deden 4 vrachtauto’s mee: 2 x een Mack, van Kees van Heezik en Jack Jansen, 1 x Magirus van Gijs van Maanen en een Volvo L495 van Ben de Kok. Het was een 2 daags weekend. Zaterdag en zondag werd er weer een weekend getoerd door Somerset en Devon. Donderdag staken we overdag met de boot van Hoek van Holland naar Harwich over. Vrijdag de hele dag rijden naar het plaatsje Rumwell, ongeveer 400 km. Daar overnachten en de andere dag starten na een goed ontbijt.

De organisatie was weer geslaagd om de deelnemers een prachtig beeld te laten zien van de omgeving. De tussenstops waren erg leuk. Het “Engelse tea time” en zijn scones mochten niet ontbreken. Elke avond een goed diner en ‘s morgens  een goed ontbijt. Het ontbrak ons aan niets.

Het weer was redelijk nat maar dat mocht de pret niet drukken.

De route ging van Rumwell, over de Blackdowns naar Exeter. Vandaar langs de “Engelse Riviera, Powderham Casle, Torquay, Saltash. En de volgende dag richting Cornwall, Atlantic Highway, Bude en Bideford naar Barnstaple. Na een pitstop door naar Wellington/ Rumwell.

Een geweldig leuke route. Complimenten aan de organisatie.

Ben de Kok zorgde voor het verslag en de foto’s.

 

 

 

Vrachtwagengroep, Vestingdagen Hellevoetsluis, 19, 20 en 21 augustus 2022
Door | 2019-10-29T09:54:41+01:00 20 oktober 2019|Vrachtwagengroep|